Hvem er vi?

Det hele startede med Farmors mad. Alle minderne. Smagen. Det gode gamle danske håndværk. Farmor som stod i køkkenet og producerede alt selv. Vi åbnede hermed Bryggens Catering, som skulle tage udgangspunkt i at videreføre familiens ældste traditioner og det gamle håndværk. Vores catering tog hurtig fart, og hvis vi skal give et ydmygt svar på hvorfor, tror vi det fordi vores respekt for traditionerne og håndværket, vækker minderne frem i vores kunder. Der skabes et bid af minderne og Danmarkshistorien i vores mad.

Herefter fik vi mulighed for at åbne et gammelt Marketenderi på Amager. Budskabet var klart. Vi skulle bringe vores smørrebrød ind i haveforeningerne. Få bragt den gode gammel kolonihaveånd til livs igen.

Konceptet tog os med storm, og efter kort tid havde vi fået skabt os noget helt unikt. Bestillingerne blev mange og vi blev udsolgt gang på gang. Køkkenet begyndte og blive for lille og vi kunne knapt følge med.

Den glædelige succes, fik os til at udvide vores koncept med smørrebrød. Drømmen har altid været at have en smørrebrødsforretning på Islands Brygge. Nu skulle det være. Nu blev det vores tur.

Sandie Jacqueline Ring er kvinden bag Slagterens Smørrebrød & Delikatesse, som er 4. generations bryggeboer. Det er derfor med stor glæde og stolthed, over at kunne åbne egen forretning i hjertet af Islands Brygge.

Ved hendes trofaste side er hendes mand, som er en passioneret gammeldags slagtermester med mere end 18 års erfaring indenfor faget. Han begyndte som skoledreng med at arbejde for den lokale slagter i byen. Det hele startede med at være opvasker, alt imens hele slagteruniverset vandt hans hjerte og interesse. Hans slagtermester så hurtigt en ung dreng med potentiale, og fik ham til at gå direkte i mesterlære. Det vil vi gerne takke Slagter Ravn for.

Vi er meget stolte af vores håndværk, og intet er overladt til tilfældighederne hos os. Vores råvarer er altid nøje udvalgte og af yderst høj kvalitet. Alt hos os bliver udført med stor professionalisme.

FØR BILLEDE
EFTER BILLEDE