Påskemenu

PÅSKEPLATTEN

  • Æg og rejer
  • Marineret sild samt karrysild
  • Tørsaltet laks med rygeostcreme
  • Slagterens frikadeller
  • Leverpostej med bacon og svampe
  • Hønsesalat med bacon og svampe
  • Roastbeef med hjemmelavet ristet løg, remoulade, hjemmelavet agurkesalat og peberrod.
  • Friskbagt rugbrød og brød
  • Hjemmelavet citronformage med flødeskum

259 kr. pr. person.

LUKSUS PÅSKEPLATTEN

  • Æg, rejer & stenbidderrogn
  • Ål med røræg
  • Lakseroulade med hjemmelavet dild creme
  • Sashi oksemørbrad med estragon creme & jordskokke chips
  • Slagterens rollemops
  • Melon med vores 24 måneders Skagen skinke
  • Blandet oste
  • Friskbagt rugbrød og brød

299 kr. pr. person.

TILKØB TIL PLATTERNE

  • 100g friskhakket tatar af Sashi oksekød – 40 kr.
  • Rødspætte – 30 kr.
  • Flæskesteg – 15 kr.
  • Blandet oste – 45 kr.
  • Citronfromage – 45 kr.
  • Økologisk hjemmebagt rugbrød – 45 kr.
  • Roastbeef pålæg – 25 kr.
  • Rullepølse pålæg – 25 kr.
  • Hønsesalat 100g – 40 kr.

Allergener

Kontakt os for information om allergene ingredienser i vores mad.