Påskemenu

PÅSKEPLATTEN
- Æg og rejer
- Marineret sild samt karrysild
- Tørsaltet laks med rygeostcreme
- Slagterens frikadeller
- Leverpostej med bacon og svampe
- Hønsesalat med bacon og svampe
- Roastbeef med hjemmelavet ristet løg, remoulade, hjemmelavet agurkesalat og peberrod.
- Friskbagt rugbrød og brød
- Hjemmelavet citronformage med flødeskum
259 kr. pr. person.

LUKSUS PÅSKEPLATTEN
- Æg, rejer & stenbidderrogn
- Ål med røræg
- Lakseroulade med hjemmelavet dild creme
- Sashi oksemørbrad med estragon creme & jordskokke chips
- Slagterens rollemops
- Melon med vores 24 måneders Skagen skinke
- Blandet oste
- Friskbagt rugbrød og brød
299 kr. pr. person.

TILKØB TIL PLATTERNE
- 100g friskhakket tatar af Sashi oksekød – 40 kr.
- Rødspætte – 30 kr.
- Flæskesteg – 15 kr.
- Blandet oste – 45 kr.
- Citronfromage – 45 kr.
- Økologisk hjemmebagt rugbrød – 45 kr.
- Roastbeef pålæg – 25 kr.
- Rullepølse pålæg – 25 kr.
- Hønsesalat 100g – 40 kr.
Allergener
Kontakt os for information om allergene ingredienser i vores mad.
